O PROFI TRANSU

Međunarodno otpremništvo i pomorska agencija Profi trans (PTG) d.o.o. je osnovana 1997. Od samih početaka poslovanja, naša tvrtka radi isključivo prema Općim uvjetima poslovanja međunarodnih otpremnika Hrvatske. Služimo interesima robe i naših klijenata te uvijek nastojimo pronaći najbolja i najpovoljnija rješenja u organizaciji transporta.

Tvrtka Profi trans d.o.o. je specijalizirana za pružanje usluga u svim područjima međunarodnog prijevoza, što uključuje prijevoz morem, željeznicom i cestovni prijevoz. Osim tradicionalnih prijevoza, naša tvrtka također pruža usluge lučke agenture brodova, carinjenja robe, skladištenja, osiguranja tereta i stručnog savjetovanja. Naši su zaposlenici licencirani profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u svim poslovima međunarodnog otpremništva i pomorske agenture. Osposobljeni su za potpuno samostalno obavljanje i rješavanje kako uobičajenih, tako i vrlo zahtjevnih poslova iz domene međunarodnog prijevoza, carinjenja i skladištenja robe i sl.

Iza nas su gotovo dva desetljeća kontinuiranog poslovanja, širok raspon kontakata i  dugogodišnja suradnja s mnogim domaćim i inozemnim poslovnim partnerima. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo brzo reagirati i uspješno odgovoriti na individualne ili posebne zahtjeve naših klijenata.

Svijet u kojem živimo i radimo, ubrzano se mijenja i traži od nas gotovo svakodnevno prilagođavanje. Ono što se nikada ne mijenja je kvaliteta i pouzdanost, a to je naše poslovno načelo kojega su u protekla dva desetljeća prepoznali i prihvatili mnogi naši suradnici. Težite li i vi istim načelima, tada ne tražite dalje. Obratite nam se bez obveza i brzo ćete od klijenta postati naš lojalni partner.

NAJVEĆI BROD ZA

prijevoz kontenjera koji je uplovio u riječku luku ...

Gerda Maersk, dugačak je 367 metra i može primiti 10.150 TEU jedinica.

TRENUTNO NAJVEĆI BROD

za kontejnerski prijevoz na svijetu je ...

MSC Oscar – brod je dugačak 395,4 metra i može primiti 19.224 TEU jedinica!

NAJVEĆI GODIŠNJI PROMET

TEU jedinica na svijetu ...

ima kineska luka Shanghai, u kojoj se godišnje prekrca preko 35,5 milijuna kontejnera!

0
Godina iskustva
0
Otpremljenih kontejnera
0
Poslovnih partnera

Uprava

Alen TomasDirektor
Fasciniran brodovima i morem još od mladih dana, bilo je jasno čime će se baviti u budućnosti. Nakon završene Pomorske škole u Bakru, upisuje nautički smjer na Pomorskom fakultetu u Rijeci. Nakon 25 godina provedenih u pomorstvu, špediciji i logistici, teško bi bilo pronaći neki poslovni slučaj kojeg barem jednom do sada već nije odradio. Sportski je tip koji podjednako zna uživati i u moru i na snijegu. Dok neki šefovi vole zajahati svoje djelatnike, Alen će radije zajahati svoj bicikl i pedalirati po divljinama
Saša PralicaProdaja i operativa
Nakon završene srednje škole pohađa Pravni fakultet u Rijeci, nakon čega
se zapošljava u pomorskoj agenciji. Već je 14 godina u poslovima lučke agenture
i logistike i on je taj koji se brine da sve bude odrađeno prema planu i na vrijeme. Dobar logističar zna dobro isplanirati sve poslovne i privatne obveze, pa tako i
Saša nastoji ostaviti dio svog vremena za svoje strasti, a to su biciklizam i planinarenje.
Tomislav ŠtrkovićProdaja
Već po završetku srednjoškolskog obrazovanja, usporedno s pohađanjem Ekonomskog fakulteta u Rijeci započinje i njegova karijera u otpremništvu. Tijekom dužeg niza godina kontinuirano je stjecao iskustva u svim sektorima špedicije i logistike, a bio je i najmlađi voditelj poslovnice u poznatoj riječkoj otpremničkoj tvrtki. Dinamičan i širokog raspona interesa, uz poslovne i obiteljske obveze uspije pronaći dovoljno vremena za košarku ili badminton, ali i za ples i sviranje gitare. Jedno je sigurno – uz njega nije dosadno.
Profitrans